Financial Assistant

Har du lyst til at arbejde med alle sider af et regnskab i en international virksomhed, der sælger til både B2B og B2C hele verden? Og har du lyst til at være med til at øge finansfunktionens værdiskabelse? Så er der her en enestående mulighed for et job med stort udviklingspotentiale hos The Army Painter i Skanderborg!

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed med 75 medarbejdere, der fremstiller speciallavet maling til brætspilsfigurer. Vi oplever fortsat kraftig vækst og styrker derfor vores finansfunktion. Vi værdsætter en åben dialog og can-do attitude, hvilket naturligt afføder meget selvstændigt ansvar og mulighed for at påvirke opgaver og udviklingsretning.

Du vil varetage en bred vifte af arbejdsopgaver i finansafdelingen og dermed også spille en vigtig rolle i, at virksomhedens bogholderi stemmer og leveres retvisende og til deadline.

Struktureret og service-minded
Finansfunktionen er en vigtig og aktiv sparringspartner i forhold til virksomhedens strategiske udvikling og daglige drift. Du bidrager med en struktureret arbejdstilgang, hvor opgaver eksekveres og deadlines overholdes. Din servicemindede personlighed skinner igennem i samarbejdet med både interne kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Herudover værdsætter vi også lysten til at effektivisere og forbedre nuværende arbejdsgange for at sikre at finansafdelingen kan følge med virksomhedens ambitiøse vækstmål.

Din arbejdsdag vil primært inkludere:

 • Kreditorbogholderi i 4 koncernselskaber herunder fakturaflow, forudbetalinger, leverandørbetalinger og kreditorafstemninger
 • Expense management
 • Debitoropfølgning herunder indbetalinger, rykning m.m.
 • Bankafstemninger
 • Anlægskartotek
 • Opdatering og vedligeholdelse af masterdata på leverandører
 • Momsindberetning og EU-moms
 • Opgaver ifm. månedsluk og årsregnskab
 • Ad hoc-udviklingsprojekter i finans og på tværs af organisationen

Teamplayer med sans for detaljen
Du arbejder formentligt i en tilsvarende stilling i dag, og har mindst 3 års bred erfaring med bogholderi og daglig gang i et ERP-system. Du vil indgå i vores stærke finansteam og får 3 nære kollegaer, der sammen udgør et dynamisk serviceorgan til den øvrige del af organisationen.

Vi søger en holdspiller, der arbejder selvstændigt og sætter en dyd i at få detaljerne på plads selv i en travl hverdag eller under månedsluk. Vi sætter pris på positivitet, loyalitet og humoristisk sans, karakteristika som vil passe godt i vores team.

Udover de faglige og personlige kvalifikationer, vil det være ideelt, hvis du:

 • Er en erfaren ERP-bruger, gerne Dynamics 365 BC
 • Har grundlæggende kendskab til Office-pakken herunder især Excel
 • Besidder gode kommunikationsevner på dansk og engelsk – både i tale og på skrift.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få Finance Manager Niklas Clinton-Storgaard som din direkte leder. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse fra august, men ved den rette kandidat kan tiltrædelse flyttes.

Stadig interesseret?

Vil du vide mere om jobbet, svarer Niklas Clinton-Storgaard gerne på spørgsmål på mobil: 30934352 på hverdage mellem klokken 09:00-16:00.

Send en ansøgning sammen med dit CV via linket. Vi afholder telefonscreeninger fra uge 25 og efterfølgende finder personlige samtaler sted i. Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om hvordan det er at arbejde hos The Army Painter her

SØG HER