Purchaser med ansvar for operationelt indkøb

The Army Painter i Skanderborg er en prisvindende virksomhed, der fremstiller speciallavet maling til brætspilsfigurer. Vores mangeårige vækst fortsætter, og derfor udvider vi vores indkøbsteam. Vi har en åben stilling som Purchaser, der indeholder stor selvstændighed og personligt ansvar for det operationelle indkøb. Det årlige indkøbsbudget er ca. 70 mio. Du bliver medansvarlig for den månedlige varedisponering via indkøbskladde, den daglige disponering af varer udenfor styklister og uforudsete stock-outs. Derudover vil du i samarbejde med teamet arbejde med indkøbsoptimering.

Samarbejdsvillig og ansvarsfuld
Du bliver en del af det operationelle indkøbsteam, hvor du og din kollega i samarbejde med produktionsplanlæggeren er ansvarlige for effektiv disponering af råvarer samt handelsvarer. En naturlig del af jobbet er leverandøropfølgning, hvor du sikrer, at den aftalte mængde, kvalitet, pris og Code of Conduct overholdes.

Derudover består jobbet bl.a. af følgende opgaver:

 • Transportdisponering i samarbejde med leverandører og fragtfirmaer
 • Koordinering med Finance i forhold til leverandørbetalinger
 • Koordinering med Varemodtagelsen ifm. leverancer
 • Indkøbsforecast til udvalgte leverandører
 • Oprettelse og opfølgning på reklamationer
 • Vare- og kreditoroprettelse
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af standarder/procesdokumentation

Du bliver også ansvarlig for prisforhandlinger for dit eget indkøbsområde: forbrugsvarer som fx emballage og hjælpematerialer. Større leverandørforhandlinger varetages af Strategic Purchasing. Derfor er der som udgangspunkt ingen rejsedage i stillingen.

Systematisk anlagt med et godt overblik
Du arbejder struktureret og går systematisk til værks, bl.a. når du udfører den daglige varedisponering eller skal varetage uforudsete opgaver som for eksempel en forsinket leverance. Du kan godt lide, at du ikke altid ved, hvad dagen byder på og kombineret med din evne til at skabe struktur, danner du dig lynhurtigt et overblik, handler selvstændigt og er ikke nervøs for at tage en beslutning, når det kræves.

Din gode forretningsforståelse gør, at du ved, at pris og fragt ikke er de eneste elementer i indkøbsoptimering: plads, produktionskapacitet, ønskede lageromsætningshastighed m.m. er også vigtige aspekter. Du er god til at skabe og vedligeholde relationer, hvilket du særligt gør i forbindelse med leverandøropfølgninger. Derudover er det vigtigt for dig at være engageret og have en proaktiv tilgang til samarbejdet med leverandører.

Du får nemmere ved at træde ind i jobbet, hvis du har en uddannelse indenfor indkøb eller har et par års erfaring indenfor en tilsvarende stilling. Det er dog et krav at du:

 • Er erfaren bruger af et ERP-system, gerne Dynamics 365 BC
 • Begår dig ubesværet på dansk og engelsk på forretningsmæssigt niveau
 • Er rutineret bruger af Office pakken

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Skanderborg, og du vil få Head of Production Michael Schultz som din direkte leder. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse fra august.

Skal vi være din leverandør af spændende opgaver?
Hvis du er nysgerrig på, om du kan kategorisere os som A-leverandør af dit næste job, så svarer Michael Schultz gerne på spørgsmål på mobil: 6040 3773.

Send en ansøgning sammen med dit CV via linket. Vi afholder telefonscreeninger fra uge 22 og efterfølgende finder personlige samtaler sted i juni. Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om hvordan det er at arbejde hos The Army Painter her.

SØG HER